Yhteistyökumppanit

Etusivu / Yhteistyökumppanit

Valmet Oyj

STH-Service Oy on Valmet Technologies Oy Porin virallinen partneri ja tekee tiivistä yhteistyötä myös Valmetin muiden pohjoismaisten yksiköiden kanssa. Valmet Oyj:n kotisivut.

 Valmet_logo(1)

Bosch Rexroth

Bosch Rexroth on voimansiirron, ohjauksen ja liikkeenhallinnan ratkaisujen maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Tuoteohjelmaan kuuluvat hydrauliikan, lineaari- ja kokoonpanotekniikan ratkaisut sekä sähkökäytöt ja ohjausjärjestelmät. Bosch Rexroth on kumppani teollisuussovelluksissa ja tehdasautomaatiossa, liikkuvan kaluston sovelluksissa sekä uusiutuvien energialähteiden hyödyntämisessä. Lue lisää yrityksen kotisivuilta.

Bosch_logo_png
Koneosapalvelu Oy

Koneosapalvelu tarjoaa laajan valikoiman hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteita vaativan asiakkaan tarpeisiin ja toimii sekä Parkerin että PMCPolarteknikin jälleenmyyjänä. Koneosapalvelu Oy:n kotisivut.
koneosapalvelu_logo
 

HYDAC Finland

HYDAC Oy on osa saksalaista HYDAC-ryhmää, jonka sovellusalue käsittää kaikki teollisuus- ja mobilehydrauliikan sekä voitelujärjestelmien ja prosessisuodatuksen sovellukset.Katso lisää HYDAC Finlandin kotisivuilta.
 hydac_logo_192x
 

SMC PNEUMATICS FINLAND OY

SMC Pneumatics Finland Oy on teollisuuspneumatiikkaan erikoistunut Suomessa toimiva SMC-konsernin itsenäinen tytäryhtiö. Suomessa SMC:llä on vahva asema etenkin elektroniikkateollisuudessa, mutta myös elintarvike-, metalli-, paperi-, pakkaus- ja prosessiteollisuuden sekä koneiden ja laitteiden valmistajat ja käyttäjät luottavat SMC:n laadukkaisiin tuotteisiin. Lue lisää SMC:n kotisivuilta.
 smc_logo
 

Tiivistekeskus Oy
 
Tiivistekeskus on kone- ja laitetiivisteiden erikoisliike, jonka toimitusohjelmaan kuuluu mm.hydrauliikka- ja pneumatiikkatiivisteet. Lisätietoja Tiivistekeskuksen kotisivuilta.
 
 tiivistekeskus_logo

Franz Gottwald Oy

Simrit tuotteiden jälleenmyyjä Suomessa. Lisätietoa yrityksen kotisivuilta

Gottwald logo

Specma Oy

Hydrauliikka-, pneumatiikka- ja voitelujärjestelmätuotteet. Lisätietoja Specman kotisivuilta.

Specma logo